İz Metal Market - İZMİR Hoşgeldiniz...

Bize Ulaşın

532 676 2045

Çalışma Saatleri

9:00 - 18:00

E-posta Adresimiz

info@izmetalmarket.com

İzmir Trapez Sac

İzmir Trapez Sac

İzmir Trapez Sac

İzmir trapez sac alanında modern hizmetleriyle ön plana çıkan İz Metal Market, en yeni teknolojileri profesyonel işçiliği sayesinde ustalıkla kullanır. Standart boyutlarda ve standart dışı ölçülerde üretim yapan firmamız istenen kalınlık, ebat ve özelliklere göre imâlât gerçekleştirir.

Projelerinizin değerini ve gücünü artıracak nitelikli ürünler için doğru adres olan İz Metal Market, beklentilerinizi kusursuz bir biçimde yanıtlamaya hazırdır.

İzmir Trapez Sac Nedir?

Su izolasyonu sağlamak ve çatıları muhafaza etmek için kullanılan sac çeşidine trapez sac denir. Bu malzeme çoğunlukla alüminyudman üretilmekle beraber ayrıca galvaniz sac yardımıyla elde edilmesi mümkündür.

Bazı trapez sac modelleri ısı yalıtımlı bir şekilde tasarlanır. Bazıları da bu özelliğe yer verilmeden üretilir. Taşınması ve montajı son derece kolay olan bu ürünler tek veya iki katlı gibi farklı türlerde karşımıza çıkar.

Binanın ısı izolasyonuna gereksinimi varsa iki katlı trapez saclara ihtiyaç duyulur. Isı izolasyon ihtiyacı yok ise tek katlı sacların kullanılması da yeterli olur.

İki katlı İzmir trapez sac modelleri aralarına; taş unu, cam, Polieten yahut poliüretan levha gibi malzemeler yerleştirilir. Söz konusu malzemelerle doldurulan saclar binanın ısı değerlerini korumaya imkân tanır. Sandviç sistem diye de bilinen bu mekanizma estetik tasarımıyla da binanın görünümüne katkı sağlar.

İzmir Trapez Sac Özellikleri

  • Korozyon, bu saclari negatif yönde etkileyemez.
  • Basınç mukavemetleri oldukça yüksektir.
  • Çatı iskelet sistemleriyle mükemmel bütünlük oluşturur.
  • Yapıların yangına karşı dayanımını artırır. Aşırı ısıdan veya buna benzer çevresel koşullardan olumsuz etkilenme riski çok düşüktür.
  • Betonu çelikle birleştirerek kompozit uyumluluğa imza atar.

İzmir Trapez Sac Avantajları

  • Bu saclar binalarda maliyetin azalmasına yardım eder.
  • Formunu, kalitesini uzun müddet koruyabilir. Yıllar boyu sorunsuz olarak, deformiteye uğramadan kullanılabilir.
  • Darbelere dirençli olması trapez sacları yapı dayanıklılığı için vazgeçilmez bir malzeme hâline getirir.
  • Paslanma, yıpranma, aşınma gibi durumlara da maruz kalmayan bu saclar dekoratif görüntüsüyle ilgi uyandırır.

Siz de İzmir trapez sac çeşitleri alanında tercihinizi bizden yana kullanarak binalarınıza eşsiz bir şıklık ve üst düzey konfor kazandırabilirsiniz.

Yorumlar ( 0 )

Hiç yorum yapılmamış

Yorum Yap

Bize Ulaşın

Son teknoloji ışığında, taleplere ve beklentilere uygun, titiz ve özenli işçiliğin doğru adresi olan firmamız, isteklerinizi en doğru şekilde karşılamaya hazırdır.

Telefon

532 676 2045

Eposta

info@izmetalmarket.com