İz Metal Market - İZMİR Hoşgeldiniz...

Bize Ulaşın

532 676 2045

Çalışma Saatleri

9:00 - 18:00

E-posta Adresimiz

info@izmetalmarket.com

İzmir Panel Çit

İzmir Panel Çit

İzmir Panel Çit

İzmir panel çit alanında sektörünün ilk tercihlerinden biri olan İz Metal Market, üst düzey kalite anlayışını bu ürün gamına yansıtmıştır. Geniş faaliyet yelpazesi her bütçeye ve ihtiyaca hitap eden firmamız, çevre güvenliği konusundaki çözümleriyle de referans isimlerden biridir.

Standart ölçülere göre veya standart dışı ebatlar doğrultusunda her türlü panel çit ürününü firmamızdan temin etmeniz mümkündür. En dayanıklı, işlevsel ve estetik panel tel çitlere bünyesinde yer veren İz Metal Market, beklentilerinizin üzerinde kusursuz hizmet sunmayı amaçlar.

Panel Çit Nedir?

Sınır belirleyici ve dekorasyon aracı olarak kullanımı yaygın olan bir metal ürünüdür. Evleri, bahçeleri, ofisleri, arazileri ve çeşitli yapıları çevrelemek için bu ürünlerden yararlanılır.

Panel Çit Kullanımı Neden Avantajlı?

  • Uyumlu renkleriyle mekânda güzel bir ambiyans meydana getirir. Dekorasyonun güzelleşmesine katkıda bulunur.
  • Doğa olaylarına karşı direnci yüksektir.
  • Çitlerin aralıkları eşit olduğu için simetrik bir görünüm söz konusudur.
  • Dayanıklılığı sayesinde uzun süre kullanıma elverişlidir.
  • Yapıların güvenlik seviyesini artırır. Sokak hayvanlarının bahçeye ve bahçe içerisindeki bitkilere, ağaçlara, çiçeklere, konutlara ve iş yerlerine zarar vermesini önler.
  • Yaşam alanlarına yılan, kertenkele ve benzeri sürüngenlerin girmesine mânî olarak, bahçenizi bu tarz tehlikeli hayvanların işgal etmesine izin vermez.
  • Arka, ön veya yan taraftaki komşularınız ile aranıza sınır şeridi çekmek için panel çitlerden yardım alabilirsiniz.
  • Ayrıca bunlar yabancı kişilerin mekâna girmesini de engeller. Birilerinin bahçenize, tarlanıza, arazinize elini kolunu sallayarak girmesini istemiyorsanız panel çit çözümleri sizin için en doğru alternatiftir.

İzmir panel çit firmaları içinde İz Metal Market’i tercih ederek bütün bu avantajlara kavuşabilir, yaşadığınız ortama kaliteli bir dokunuş yapabilirsiniz.

En Kaliteli Panel Çit Çeşitleri ve Fiyatları

Gri, beyaz, siyah, yeşil başta olmak üzere panel çit modelleri ve fiyatları her tarza, geniş bütçe aralığına uygunluk sağlar. Dekoratif obje ve güvenlik unsuru olarak kendisinden yararlanabileceğiniz en güzel panel çitler zengin ürün koleksiyonumuzda sizi üstün kalite ile karşılar.

En yaygın panel çit ölçüleri şöyle sıralanabilir:

  • 75 cm,
  • 50 cm,
  • 120 cm,
  • 100 cm,
  • 80 cm,
  • 150 cm vb….

Panel Çit Teli Çeşitleri Nelerdir?

Tasarımlarına ve özelliklerine göre farklılaşan panel teller arasında pek çok model bulunur. İzmir panel çit firması olarak üretimini yaptığımız modellerden bazılarını şöyle sıralamamız mümkündür:

  • Galvaniz Panel Çit:

Çelik malzemeler çinkoya daldırılır ve böylelikle mukavemet derecesi artırılır. Elde edilen ürün galvaniz adını alır.

Açık havada kullanıma uygun galvaniz ürünleri dış ortam koşullarından negatif etkilenmez. Kararma, paslanma gibi sorunlar galvanizli panel çit modellerinde görülmediği için mekânınız her zaman şık bir duruş sergilemeyi başaracaktır.

  • Balkon Panel Çit:

Evinizde küçük çocuk veya evcil hayvan varsa onlar için korunaklı bir yaşam alanı meydana getirmek amacıyla bu ürünlerden yararlanabilirsiniz. Korkuluk veya beton üstüne pratik bir şekilde montajı yapılabilen bu panel çitler yardımıyla gözünüz arkada kalmayacaktır.

  • Mızraklı Panel Çit:

Bunların üst kısımları kesici ve yırtıcı özelliğe sahiptir. İstenilen alanı en iyi şekilde koruma altına almaya yarayan bu modeller galvanizli veya galvanizsiz olarak üretilebilir.

Yüzeyleri genellikle mat boya kullanılarak boyanır. O yüzden tok, göz alıcı bir görüntüsü vardır.

  • Plastik Panel Çit:

Yıpranmaz ve kırılmaz özellikteki bu ürünler ağaçların, çiçeklerin etrafını çevirmek için tercih edilir.

  • Çim Panel Çit:

Bunları diğer çitlerden ayıran en önemli nokta, dışarıdan içerinin görünmesine engel olmasıdır. Bağ, bahçe, ofis veya evinizde rahatça hareket etmenize imkân verecek olan bu modeller güvenliği konfor ile harmanlar.

  • Jiletli Panel Çit:

Bunlar ise tel örgülerin uçlarına ve aralarına jiletler eklenmesiyle oluşturulur. Üstün koruma avantajı ve sağlam yapısından dolayı özellikle işyerlerinde bu modellerden faydalanılır. Duvarların ve kapıların üzerine kolaylıkla monte edilen jiletli panel çit çeşitleri demir veya galvaniz gibi farklı malzemelerden yapılabilir.

Siz de yaşam alanlarınıza yenilik getirmek ve konforunuzu başka bir boyuta taşımak için bu ürünlerimize şans tanıyabilirsiniz. Böylece evinizi, işinizi, maddi ve manevi varlıklarınızı güvence altına alarak daha keyifli bir hayat sürebilirsiniz.

Yorumlar ( 0 )

Hiç yorum yapılmamış

Yorum Yap

Bize Ulaşın

Son teknoloji ışığında, taleplere ve beklentilere uygun, titiz ve özenli işçiliğin doğru adresi olan firmamız, isteklerinizi en doğru şekilde karşılamaya hazırdır.

Telefon

532 676 2045

Eposta

info@izmetalmarket.com